Huwelijk

Het huwelijk is één van de meest betoverende momenten in jullie leven. Bij Soul Street begrijpen we de magie van dit moment, en we geloven dat livemuziek de perfecte toevoeging is om jullie viering echt speciaal te maken.

Jullie hebben vast al gedroomd van de perfecte muziek tijdens de ceremonie, of misschien fantaseren jullie over een sfeervolle muzikale aankleding voor jullie receptie. En wat denken jullie van een mooie live uitvoering van jullie openingsdans? Bij Soul Street draait alles om het waarmaken van jullie dromen!

Maar we gaan verder dan onze standaardopties. Bij Soul Street zijn we nieuwsgierig naar jullie ideeën en wensen. Alles is bespreekbaar want ons doel is om samen met jullie een onvergetelijke dag te creëren. Of jullie nu kiezen uit ons bestaande repertoire of zelf suggesties hebben voor nummers, we staan klaar om te bekijken hoe we deze prachtige songs kunnen laten klinken in de gewenste setting. En als jullie nog twijfelen over welk nummer het meest geschikt is voor welk moment, zijn wij er om jullie te begeleiden en te adviseren.


Personaliseren van nummers

 Uw trouwdag verdient een onvergetelijk moment en wat is er nu specialer dan een gepersonaliseerd lied tijdens uw openingsdans of een ander betekenisvol moment? Geef die extra punch aan uw ceremonie door te kiezen voor een live uitvoering of een vooraf opgenomen versie, volledig afgestemd op uw wensen en stijl.
Bij ons is alles mogelijk - of het nu gaat om het inpassen van uw eigen teksten of het gezamenlijk opstellen van een lied dat perfect past bij uw liefdesverhaal.

Een mooi voorbeeld hiervan is de trouw van S & B.
De zussen van de bruid creëerden een eigen tekst op het nummer 'To Make You Feel My Love' van Adele, en wij waren vereerd om hieraan mee te werken. Het resultaat werd met liefde afgespeeld tijdens hun ceremonie en de beelden spreken voor zich!
Contact