Formules 


Om iedere gelegenheid te kunnen voorzien van de meest passende muziek kan Soul Street geboekt worden in verschillende formules:

 

2Souls

 

2Souls (zang + piano) vormt de basis van de andere formules.
Taïs en Dirk brengen een gevarieerd repertoire van tijdloze klassiekers tot soulvolle en eigentijdse popmuziek.
Of het nu om een betoverende viering of ceremonie gaat of een sfeervolle achtergrond tijdens een receptie of diner , 2Souls staat garant voor de juiste toon op maat van jouw wensen.


Hieronder enkele geluidsfragmenten:

 

 

Soul Street Delight

 

Voor extra dynamiek en een vleugje magie presenteren we een 2de formule: ‘Soul Street Delight’, waar 2Souls wordt verrijkt met een ervaren/ talentvolle muzikant (trompettist/ multi-instrumentalist).
Deze formule is Ideaal voor recepties, diners, bedrijfsfeesten en alle andere events waar men verlangt naar de juiste sfeermuziek.

Met dit filmpje alvast een voorsmaakje van deze formule!   

 Soul Street The Band

 
In een derde formule krijgt 2Souls versterking van een  basgitaar, drum en trompet.
De toevoeging van deze instrumenten zorgt voor extra dynamiek en levendigheid in de sets en is perfect voor grotere evenementen, maar biedt ook een prachtige overgang van receptie of diner naar een bruisend dansfeest.


Soul-O  /’Live on tape’ act


Voor hen die op zoek zijn naar een onvergetelijke muzikale beleving, maar tegelijkertijd een wat beperkter budget voor handen hebben, kan deze formule interessant zijn. Een unieke formule waarin Taïs, ontdaan van instrumenten, recht uit het hart zingt, begeleid door zorgvuldig geselecteerde backingtracks. 

Taïs brengt een gevarieerd repertoire van bekende pop, soulklassiekers van vroeger tot nu. Ook is er de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen.